Ressourcer

Top anbefalinger

Det her er siden, hvor de services og produkter vi bruger hver dag, er listet

Website, Hosting

Begge mine websites er hostet hos WP engine. WP engine er ikke som andre hosting partnere. WP engine er kun WordPress. Du kan ikke hoste nogen anden type CMS på deres platform. Derfor er de også eksperter i WordPress og kan stort set løse alle hosting problemer i en fart.Har du behov for at få flyttet dit site fra SharePoint Online til WordPress, så kontakt mig og få en god pris på opgaven.

Domæne

UnoEuro er stedet jeg bruger til al min domæneindkøb og administration af domæner. UnoEuro tilbyder også ganske udemærket webhosting til en rigtig god pris. Den største fordel ved UnoEuro er helt klart deres domænetjekker og deres nemme dns-værktøj. Unoeuro har samtidig skabeloner til Office 365, hvilket gør det nemt at opsætte dit domæne til Office 365.De har god service og hvis du gerne vil have billighosting, kan du få hostet dit website for 1 euro om måneden.

Mail, Intranet, Dokumenter, Kommunikation

Office 365 er naturligvis platformen hvor du kan have din e-mail, dit Intranet, dine dokumenter, din krypterede online kommunikation, din projektstyring og hvad du ellers har lyst til at bruge platformen til. Du kan læse en hel masse mere om de forskellig Office 365 planer på min side om emnet.

Hosting af Podcasts

Libsyn.com tilbyder at hoste din podcast. De har en god og billig pristruktur der starter fra $5,- om måneden, nem statistik og et super overskueligt administrationsmodul. Skal du starte en podcast, så vil jeg klart anbefale Libsyn.com. Jeg bruger dem naturligvis selv til min egen podcast.

GRAFIK OG LYD

Canva.com er stedet hvor du lynhurtigt kan lave et lækkert billede til din næste blogpost eller til de sociale medier. Jeg bruger Canva.com til al min grafik til podcasts og blogposts. De har en masse meget billige stockphotos og en overraskende god del gratis materiale.

Makerbook.net. Er du til gratis musik, grafik og billeder, så er Makerbook.net stedet hvor du kan downloade det hele. Jeg er stor fan af dette site og bruge det ofte i min søgen efter inspiration.