Min top 7 Podcast liste

Det her er en afvigelse og for en gangs skyld tror jeg slet ikke det kommer til at handle om Office 365. Ser du, jeg kom til at springe episode 26 over. Det har så medført at rækkefølgen ikke passer med antallet af episoder. Så hvad kan jeg lige gøre for at rette det op? En hurtig lille episode. Ikke noget vildt og jeg udgiver den bagud, så den kommer til at ligge rigtigt.

Hvis du ikke har hørt episode 27 og 28, så forklarer de en hel del om hvorfor det kun er mig på podcasten og hvorfor Kenneth ikke er med i de her episoder.

Her er min liste af de top7 podcasts jeg lytter til – og hvorfor jeg bruger min tid på dem.

1. Børsens Morgenbriefing

Børsens morgenbriefing

Jeg har først for nylig opdaget denne podcast. Det er en hurtig lille 7-10 minutters udsendelse der kommer hver morgen. Det passer perfekt med at når jeg har afleveret unger, så er det den her der er den første på min liste.

2. WTF with Marc Maron

WTF with Marc Maron

Marc Maron er P.T. stadig den eneste podcaster jeg har hørt om der har fået lov til at interviewe en siddende præsident. Han har interviewet Obama i episode 613. Det er ret vildt og både episoderne før og efter lader han op til det og snakker om det. Samtidig Interviewer Marc en hulens masse andre berømtheder. Der er rigtig mange jeg aldrig har hørt om, men så er der også en del jeg kender. Det eneste der er lidt irriterende ved WTF er de mange reklamer, der er irrelevante for et globalt publikum.

3. The One Percent

The One Percent

Forretningspodcast. I dette show fortæller og snakker Ryan Daniel Moran om hans forretning og han snakker med andre der har tjent bunker af penge på forskellige forretninger. Enten på nettet eller med at sælge ting på Amazon. Han kommer også med en del ideer til hvordan man kan investere i nye forretninger og hvordan man kan vækste. Specielt hvordan man skal investere i sig selv for at få et bedre mindset.

4. Lead to Win

Lead to win

Lidt i samme kategori som ”The One Percent”. Her er det bare med mere fokus på ledelse og effektivitet. Michael Hyatt laver nogle gode kvalitetspodcast og han har en systematisk tilgang til det, der gør episoderne behagelige og nemme at lytte til. Men han kunne måske godt have en lille smule kant. Det er nogle gange lidt for poleret.

5. Call That Girl’s Office 365 Show

Call That Girls Office 365 Show

Lisa Hendrickson levere en frit fra hjertet podcast om hendes liv og hendes forretning som Office365 fixer. Hun snakker specielt omkring Exchange Online og Outlook. Det er en meget sjov podcast og hun har nogle forskellige personer med i showet som kommer med gode input og ideer. Podcasten er noget mere teknisk i det og man skal kunne en smule teknik-jargon for at kunne følge med.

6. Reply All

Reply All

Podcast fra Gimlet Media. Det er en mere general podcast om alle mulige emner. Som regel er den ret sjov og den er rigtig godt produceret.

7. The Intrazone

The Intrazone

Podcast om SharePoint og Intranet. Udgivet af Microsoft. Udkommer hver anden uge og er hostet af SharePoint Teamet. Den er godt produceret og den er med til at give lidt indsigt i hvad der sker hos Microsofts SharePoint Team.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.