Som den opmærksomme læser sikkert allerede har opdaget, så er vores blog flyttet. I en større omrokering og et ønske om at adskille alt hvad vi laver på Office 365 HQ fra Fabrikken, har vi henover det sidste stykke tid rykket data, design og alt derimellem, til et nyt samlet domæne. Alt hvad Ulrich har haft skrevet på getinthesky.com er nu rykket til 365hq.net og alt hvad Ulrich og Kenneth har skrevet på konsulentfabrikken.dk, er nu rykket til 365hq.dk. Designet er blevet opdateret og forhåbentlig har vi fået gjort det lidt nemmere at finde rundt.

Office 365 HQ

Dette site indeholder, og kommer til at indeholde en masse information samt tips & tricks som Kenneth og Ulrich opdager. Det er langt fra alt indhold der vil blive oversat. Faktisk er det nok kun et fåtal af posts der vil blive oversat. Tiden er bare ikke dertil at vi kan oversætte alt.

Selve skiftet har taget lidt tid. Vi har eksperimenteret med en ny blogging-platform kaldet Ghost. Den kunne desværre ikke levere multisprog’s funktioner som WordPress. Til gengæld var den en hel del hurtigere end WordPress.

Podcasten

Podcasten består og vil fortsat blive udgivet i så mange episoder som vi kan magte.

Konsulent Fabrikken

Det er navnet på den virksomhed, Kenneth og Ulrich stiftede for et år siden. Meget er sket siden da og en masse timer er blevet lagt i at levere til vores kunder. Vi tror stadigvæk på den værdiskabende effekt ved at dele information med dem der har behov for det.