Skal du op eller ned?

Jeg er vild med Office 365. Jeg syntes at det er en af de bedste cloud-platforme på markedet og jeg kan bygge, tilpasse og designe rigtig meget på den platform. Men selvom jeg er vild med Office 365 så ved jeg også godt at skyen er ikke for alle. Og man skal være varsom med at gå i skyen med sine data, hvis man ikke har styr på hvad det er man vil bruge det til først. I dag vil jeg snakke lidt om du skal smide dine data op eller ned. Op i skyen eller ned i kælderen. Ment på den måde at jeg har samlet 5 gode grunde til at smide dine data i skyen og 5 gode grunde til at beholde dine data nede i kælderen. Hvis du altså har dem i kælderen.

Links jeg nævner:

5 Grunde til at flytte i skyen eller blive hjemme

  1. Support
  2. Skalerbarhed
  3. Jævnlige opdateringer
  4. Konsulenter
  5. Pris

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.