Bookings, Teams og Excel

I denne episode tager vi fat på nogle af de nyheder der ligger i Office 365. Ulrich har lavet lidt research og følgende nye produkter bliver gennemgået:

  • Microsoft Bookings
  • Microsoft Teams
  • Excel
  • OneNote

Vi snakker bla. om hvilke muligheder produkterne giver dig som bruger og hvor vi ser at de kan have sin berettigelse i forskellige typer virksomheder.
Så er der kommet ny funktionalitet i allerede eksisterende produkter i Office 365 paletten (nogen mere brugbare end andre).

Co-Authering i Excel som handler om at man nu langt om længe kan arbejde flere brugere samtidig det samme Excel-ark og ikke kun online som tidligere men nu også i selve Excel programmet.
OneNote har fået en ny funktion der hedder “Ink math assistant” der i alt sin enkelthed handler om at man med en tablet pen kan skrive matematiske formler som OneNote genkender og kan beregne. Rigtig nyttigt for ingeniører o. lign.

Vi kommer også omkring SharePoint Virtual Summit 2017 som er et online event Microsoft afholder d. 16. maj 2017 kl. 19.30 – 21.00. Her vil man kunne høre om nyheder i SharePoint, så er du interesseret i at lidt inspiration kunne dette event måske have interesse for dig.

 

LINKS DER BLIVER NÆVNT I EPISODEN

Bookings

Teams

Excel

OneNote

SharePoint Virtual summit 2017

Microsoft Flow

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.