Skovgaard Konsulenten v/Allan Skovgaard Jessen er et enkelt-mands firma der varetager såvel rådgivning af kloakopgaver samt udførsel af samme. Med over 30 års erfaring inde for sit felt har Allan store erfaring inde for sit felt og har i mange år benyttet sig indgående af IT bestående af egen server. Allan kom i skyen med hele sin løsning via 365 Service og beretter herunder om hvordan han allerede en uge efter at have fået sin løsning sat op, høstede frugten af at have denne service.

Jeg Havde lige købt min nye bærbar computer med simkort så min computer hele tiden er opkoblet til internettet, gennem Kenneth fra Konsulentfabrikken, det er vigtigt for mig at jeg kan være opkoblet til interne ude på mine arbejdspladser da jeg tit skal bruge at kunne tilgå min mail, fordi der tit fremsendes tegninger mm som jeg skal bruge her og nu på byggepladserne. En computers programmer skal jo opdateres, især en ny, så da jeg stod ude på en byggeplads 2 dage efter jag havde fået min nye computer skete der det at computeren selvfølgelig bad mig om at installer nye opdateringer til computeren, jeg gjorte som den bad mig om, og så blev skærmen sort .. og den forblev sort…. Jeg kontaktede Kenneth pr. telefon og klagede min nød, nu er det så heldig at ved at jeg var opkoblet til internet og Kenneth kunne tilgå min computer udefra kunne han arbejde med den og se at det var en opdatering til skærmen der var gået galt, Kennet fiksede det så jeg igen kunne se min skærm og var oppe at køre igen efter 2 minutter… se det kalder jeg service, en service som gjorte at jeg kunne se den tegning som lige var tilsendt mig fra arkitekten, jeg kunne arbejde vidder med mit byggeprojekt uden at miste dyrebar tid….